• Air Asiria batang
  • Ngembangaken Lengan Chuck
  • safety Chuck

Products Pick Up

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.
  • batang online karo tombol ngembangaken

    batang online karo tombol ngembangaken

  • air shaft with expanding leaves

    air shaft with expanding leaves

  • airshaft with expanding keys

    airshaft with expanding keys

  • batang online karo ngembangaken ngudani

    batang online karo ngembangaken ngudani

  • customerized air shaft with leaves

    customerized air shaft with leaves

  • air shaft with adhesive disc

    air shaft with adhesive disc

Machinery&nbspSolution

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

 Liyang Rongjiu Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2011, lan saiki wis merk Rongjiu lan AOKS. Perusahaan utamané fokus ing desain, Pabrik lan marketing produk kaya jinis chain online ngembangaken shafts, kothak jinis online ngembangaken shafts, pass tombol shafts ngembangaken jinis online, sangga wedhi safety saka pesawat expansion online lan ing.     

Hubungi US

For inquiries about our products or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 5 hours.
Tampilan Online Chat!