• Air Asiria batang
  • Ngembangaken Lengan Chuck
  • safety Chuck

Produk Angkat

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.
  • batang online karo tombol ngembangaken

    batang online karo tombol ngembangaken

  • batang udhara kanthi godhong ngembang

    batang udhara kanthi godhong ngembang

  • airshaft kanthi tombol ngembang

    airshaft kanthi tombol ngembang

  • batang online karo ngembangaken ngudani

    batang online karo ngembangaken ngudani

  • batang udhara pelanggan kanthi godhong

    batang udhara pelanggan kanthi godhong

  • garan udara kanthi disk adesif

    garan udara kanthi disk adesif

Machinery&nbspSolution

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

Babagan Perusahaan

 Liyang Rongjiu Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2011, lan saiki wis merk Rongjiu lan AOKS. Perusahaan utamané fokus ing desain, Pabrik lan marketing produk kaya jinis chain online ngembangaken shafts, kothak jinis online ngembangaken shafts, pass tombol shafts ngembangaken jinis online, sangga wedhi safety saka pesawat expansion online lan ing.     

Hubungi US

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist kita, tinggalake email sampeyan menyang kita lan kita bakal bisa hubungi sajrone 5 jam.
Tampilan Online Chat!