Babagan awake dhewe

234324

Team kita

Our company kasusun saka 5 departemen, Sales, R & D, Q & C, Produksi lan departemen Finance. Kanthi R kuwat & departemen D, saben taun, kita bakal tumindak ing saindhenging ujian lan upgrade kita prodhuk.

Amarga saka efforts tim kita, kita njaga output kita ing tingkat dhuwur, kualitas salah siji sing paling donya. Saiki kita wis dadi paling gedhé online ngembangaken batang supplier in China.

Company kita

 Liyang Rongjiu Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2011, lan saiki wis merk Rongjiu lan AOKS. Perusahaan utamané fokus ing desain, Pabrik lan marketing produk kaya chain 

ngetik online ngembangaken shafts, kothak jinis online ngembangaken shafts, pass shafts ngembangaken tipe air tombol, safety sangga wedhi saka pesawat expansion online lan ing.     

Sawise sawetara taun pembangunan, perusahaan saiki ndarbeni tanduran luwih saka 3.000 meter persegi, bebarengan karo pusat Processing diimpor, CNC kangeroo, mesin grinding bentuke silinder saka macem-macem ukuran lan Pabrik profesional equipments.Then perusahaan saiki dadi pimpinan industri karo sawijining taunan Nilai output sik njongko meh 10 yuta. Apa liyane perusahaan kita ndadekake efforts ngengkel kanggo kurban dandan luwih cukup lan ngelmu kanggo struktur internal uga proses Pabrik produk, nggawe wong liyane awet, dipercaya lan stabil. Ing saiki perusahaan wis setya bangunan account lan promosi, lan yakuwi ing nyediakake pelanggan karo produk kualitas kanggo ketemu karo kabutuhan pribadi.       

Kita wis janji kita kanggo kurban kualitas-kelas kapisan uga kualitas layanan efisien lan dhuwur supaya minangka kanggo njaga vitalitas perusahaan. We njejegaké prinsip manungsa tujuan, lan menang sukses dening kita dhewe usaha banget. Iku uga pangarep-arep gedhe sing kita bisa gawe marem kabeh kita pelanggan, entuk kerjasama Win-Win lan bisa bebarengan karo wong-wong saka kabeh mlaku gesang kanggo nggawe sesuk luwih!


Tampilan Online Chat!