Warta

  • AOKS & R.J.  Mesin mlebu ANDTEX2019 THAILAND Mei 15-17

    AOKS & R.J. Mesin mlebu ANDTEX2019 THAILAND Mei 15-17

    Aoks lan RJ Machinery arep mlebu ANDTEX 2019 THAILAND ing tanggal 15 nganti 17 Mei 2019. (Booth NO.152) Ing pameran iki, mesin AOKS bakal ningkatake mesin pemotong, mesin lamina, mesin lapisan, mesin inspeksi kain. Fitur saka mesin AOKS yaiku DEEP-TAILOR MADE. Nggawe ...
    Waca liyane
  • Cabangli Company Precision Equipment Company

    Cabangli Company Precision Equipment Company

    Rongjiu Machinery saiki wis maju menyang tahap pangembangan, Manajer Umum Pak Rong nyiyapake perusahaan anyar: Chengli Precision Equipment CO., LTD Pambuka: Perusahaan iki diadegake mung kanggo Bisnis Asing, ruang lingkup bisnis utama Chengli Precision Equipment CO ., LTD yaiku ...
    Waca liyane
  • Rongjiu Machine nekani pameran nonwoven internasional nomer 18 Shanghai karo mitra perdagangan YIMAI Machinery

    Rongjiu Machine nekani pameran nonwoven internasional nomer 18 Shanghai karo mitra perdagangan YIMAI Machinery

    Rongjiu Machinery duwe telung facotries: Rongjiu Machinery, Yimai Machinery lan AOKS Machinery Dheweke njupuk udhara lan nekani pameran Nonwoven kaping 18 ing Shanghai kanthi Mesin Yimai. Minangka pabrikan poros udara paling gedhe ing China, Rongjiu Machinery njamin kualitas prodhuk lan ...
    Waca liyane
  • Market Global Textile Machinery 2018-2022

    Market Global Textile Machinery 2018-2022

    The Global Textile Machinery Market kanggo tuwuh ing CAGR saka 8,28% sak periode 2018-2022. The Global Textile Machinery Market 2018-2022, wis disiapake adhedhasar analisis pasar ing-ambane karo masukan saka industri ahli. Laporan isine prospek wutah liwat malang pasar lan ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!