• Има Проширување Вратило
 • Проширување Sleeve Чак
 • чак безбедност

Производи Трансферот

Ние нудиме широк спектар на производи тиа
кои точно одговараат за различни апликации и оперативни средини.
 • воздух вратило со проширување на клучеви

  воздух вратило со проширување на клучеви

 • air shaft with expanding leaves

  air shaft with expanding leaves

 • airshaft with expanding keys

  airshaft with expanding keys

 • воздух вратило со проширување на ленти

  воздух вратило со проширување на ленти

 • customerized air shaft with leaves

  customerized air shaft with leaves

 • air shaft with adhesive disc

  air shaft with adhesive disc

Machinery&nbspрешение

Ние нудиме широк спектар на производи тиа
кои точно одговараат за различни апликации и оперативни средини.

за компанијата

 Changzhou Rongjiu Машини копродукции, Ltd е основана во 2011 година, а сега има две марки на Rongjiu и AOKS. На компанијата главно се фокусира на дизајн, производство и маркетинг на производи како тип на синџирот на воздухот проширување на шахтите, плочка тип воздух проширување шахти, помине клучни тип воздух проширување на шахтите, безбедноста стреме на сет воздух експанзија и така натаму.     

контактирајте со САД

For inquiries about our products or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 5 hours.
WhatsApp Онлајн Chat!