Global Market makineri tekstile 2018-2022

Tekstil Global Machinery Tregut të rritet me një CAGR prej 8.28% gjatë periudhës 2018-2022.

Global Machinery Textile Market 2018-2022, i është përgatitur bazuar në një analizë të thellë të tregut me inpute nga ekspertë të industrisë. Raporti mbulon peisazhin e tregut dhe perspektivat e rritjes së saj gjatë viteve të ardhshme. Raporti gjithashtu përfshin një diskutim të shitësit kryesore që operojnë në këtë treg.

Sipas raportit, një shofer ndikuar këtë treg është në rritje kërkesa për jo-pëlhurave të endura. pëlhura nonwoven janë engineered produkte pëlhurë që rrjedhin nga fibrave short lëndë ose fibrave të gjatë të vazhdueshme, duke përdorur kimike ose lidhjes mekanike teknika, dhe nuk janë as të endura as thurur. materialeve jo të endura janë prodhuar nga me shpejtësi të lartë dhe me kosto të ulët proceseve.

Një trend që ndikojnë në këtë treg është automatizimi në makineri tekstile. Automatizimi luan një rol vendimtar në përmirësimin e cilësisë dhe kostos konkurrencën në prodhim të tekstilit. makineri tekstile Automated përshpejton prodhimin e tekstilit dhe rrit normën e rrjedhës së rrobave, duke bërë të mundur prodhimit të ligët. Automatizimi luan një rol të rëndësishëm në prodhimin e fije, prodhim fije, endje, ngjyrosje, dhe proceset e përfunduar.

Më tej, në raport thuhet se një sfidë që ndikojnë në këtë treg është e çmimet e larta pambuku ndikojnë në industrinë tjerrje. Pambuku është një materialet kryesore të para për industrinë tjerrje. Rritja e çmimeve pambuku ndikon në industrinë e tekstilit në tërësi.


Ora Post: Oct-24-2018
WhatsApp Online Chat!