• Hawa Ngalengkepan aci
  • Ngembangna leungeun baju Amrik
  • kaamanan Amrik

Produk Nyokot Up

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.
  • aci hawa kalawan kenop ngembangna

    aci hawa kalawan kenop ngembangna

  • aci hawa kalayan daunna beuki mekar

    aci hawa kalayan daunna beuki mekar

  • airshaft kalayan konci anu ngembangna

    airshaft kalayan konci anu ngembangna

  • aci hawa kalawan ngembangna strips

    aci hawa kalawan ngembangna strips

  • garan hawa pelanggan kalayan daun

    garan hawa pelanggan kalayan daun

  • aci hawa nganggo cakram pelekat

    aci hawa nganggo cakram pelekat

Machinery&nbspSolusi

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Perusahaan

 Changzhou Rongjiu mesin Co., Ltd didirikan dina 2011, sarta ayeuna eta boga dua merek tina Rongjiu na AOKS. Pausahaan utamana museurkeun kana desain, pabrik jeung pamasaran produk kawas jenis ranté hawa ngembangna shafts, kotak tipe hawa ngembangna shafts, lulus konci shafts ngembangna tipe hawa, sanggawedi kasalametan set ékspansi hawa jeung saterusna.     

ngahubungan AS

Kanggo pertanyaan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal tiasa kabaran dina 5 jam.
WhatsApp Online Chat!