• Hawa Ngalengkepan aci
  • Ngembangna leungeun baju Amrik
  • kaamanan Amrik

Produk Nyokot Up

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.
  • aci hawa kalawan kenop ngembangna

    aci hawa kalawan kenop ngembangna

  • air shaft with expanding leaves

    air shaft with expanding leaves

  • airshaft with expanding keys

    airshaft with expanding keys

  • aci hawa kalawan ngembangna strips

    aci hawa kalawan ngembangna strips

  • customerized air shaft with leaves

    customerized air shaft with leaves

  • air shaft with adhesive disc

    air shaft with adhesive disc

Machinery&nbspSolusi

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

 Changzhou Rongjiu mesin Co., Ltd didirikan dina 2011, sarta ayeuna eta boga dua merek tina Rongjiu na AOKS. Pausahaan utamana museurkeun kana desain, pabrik jeung pamasaran produk kawas jenis ranté hawa ngembangna shafts, kotak tipe hawa ngembangna shafts, lulus konci shafts ngembangna tipe hawa, sanggawedi kasalametan set ékspansi hawa jeung saterusna.     

ngahubungan AS

For inquiries about our products or pricelist, please leave your email to us and we will be in touch within 5 hours.
WhatsApp Online Chat!