Tentang Kami

234324

Tim kami

parusahaan urang diwangun ku 5 departemén, Penjualan, R & D, Q & C, Produksi jeung departemén Keuangan. Ku Urang Sunda kuat & departemén D, unggal taun, urang bakal ngalaksanakeun hiji sakuliah ujian sarta ningkatkeun produk urang.

Kusabab usaha tina tim kami, kami miara kaluaran urang dina tingkat tinggi, kualitas urang salah sahiji pangalusna di sakuliah dunya. Kiwari kami geus jadi panggedena hawa ngembangna aci supplier di Cina.

Company kami

 Changzhou Rongjiu mesin Co., Ltd didirikan dina 2011, sarta ayeuna eta boga dua merek tina Rongjiu na AOKS. Pausahaan utamana museurkeun kana desain, pabrik jeung pamasaran produk kawas ranté 

ngetik hawa ngembangna shafts, kotak tipe hawa ngembangna shafts, lulus shafts ngembangna tipe hawa konci, kaamanan sanggawedi of set ékspansi hawa jeung saterusna.     

Saatos sababaraha taun ngembangkeun, pausahaan kiwari owns tutuwuhan leuwih ti 3.000 méter pasagi marengan puseur pangolahan diimpor, CNC lathes, mesin grinding cylindrical tina ukuran béda jeung pabrik profésional equipments.Then pausahaan kiwari janten pamimpin Industri kalawan na taunan nilai kaluaran ngahontal ampir 10 juta. Naon deui parusahaan urang ngajadikeun usaha pengkuh nawarkeun pamutahiran langkung lumrah tur ilmiah kana struktur internal ogé prosés pembuatan anu produk, nyieun eta leuwih awét, dipercaya jeung stabil. Di jaman kiwari pausahaan ieu komitmen ka wangunan brand sarta promosi, sarta boga tujuan dina nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas pangluhurna papanggih pangabutuh pribadi maranéhanana.       

Urang nyieun janji kami nawarkeun kualitas-kelas munggaran ogé jasa kualitas efisien sarta luhur ku kituna pikeun ngajaga vitalitas parusahaan. Urang uphold prinsip manusa berorientasi, sarta meunang kasuksésan ku urang sorangan narékahan teuing. Éta ogé pinunjul harepan urang nu urang tiasa nyugemakeun sakabeh nasabah urang, ngahontal kerjasama win-win jeung gawé bareng jeung jalma ti walks hirup nyieun isukan hadé!


WhatsApp Online Chat!