wartos

  • AOKS & R.J.  Mesin hadir ANDTEX2019 THAILAND 15 Mei

    AOKS & R.J. Mesin hadir ANDTEX2019 THAILAND 15 Mei

    Aoks sareng RJ Mesin bade hadir ANDTEX 2019 THAILAND dina tanggal 15 Mei 17th, 2019. (Booth NO.152) Dina paméran ieu, mesin AOKS bakal ngamajukeun mesin pemotong, mesin laminating, mesin palapis, mesin pamariksaan kain. Fitur mesin AOKS nyaéta DEEP-TAILOR DITAYU. Nyiptakeun ...
    Maca deui
  • Perusahaan Cabang Anyar: Perusahaan Perangkat Lunak Chengli

    Perusahaan Cabang Anyar: Perusahaan Perangkat Lunak Chengli

    Rongjiu Mesin ayeuna nuju ka tahap tahap pamekaranna, Manajer Umum Mr Rong ngadamel perusahaan anyar : Chengli Precision Equipment CO., LTD Pambuka: Perusahaan ieu didirikeun ngan ukur pikeun Bisnis Luar Negeri, ruang lingkup bisnis utama Chengli Precision Equipment CO ., LTD nyaéta ...
    Maca deui
  • Rongjiu Mesin ngahadir Pameran nonwoven internasional internasional ka-18 sareng pasangan dagang YIMAI Mesin

    Rongjiu Mesin ngahadir Pameran nonwoven internasional internasional ka-18 sareng pasangan dagang YIMAI Mesin

    Rongjiu Mesin ngagaduhan tilu fémotri: Rongjiu Mesin, Mesin Yimai sareng Mesin AOKS Aranjeunna nyandak pesawat udara na ngadatangan paméran Nonwoven ka-18 di Shanghai sareng Mesin Yimai. Minangka produsén poros hawa panggedéna di China, Rongjiu Mesin ngajamin kualitas produk sareng ...
    Maca deui
  • Pasar Global mesin Tekstil 2018-2022

    Pasar Global mesin Tekstil 2018-2022

    The Global Tekstil mesin Market tumuwuh dina CAGR of 8,28% salila periode 2018-2022. The Global Tekstil mesin Market 2018-2022, geus disiapkeun dumasar kana léngkah analisis pasar di-jero kalawan inputs ti ahli industri. laporan nyertakeun prospek pertumbuhanana leuwih bentang pasar na ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!