Pasar Global mesin Tekstil 2018-2022

The Global Tekstil mesin Market tumuwuh dina CAGR of 8,28% salila periode 2018-2022.

The Global Tekstil mesin Market 2018-2022, geus disiapkeun dumasar kana léngkah analisis pasar di-jero kalawan inputs ti ahli industri. laporan nyertakeun prospek pertumbuhanana leuwih taun datang bentang pasar na. laporan ogé ngawengku hiji sawala nu ngical paralatan konci operasi di pasar ieu.

Numutkeun laporan, salah supir influencing pasar ieu paménta rising kanggo fabrics non-anyaman. fabrics Nonwoven anu direkayasa produk lawon nu diturunkeun tina serat pokok pondok atawa serat kontinyu panjang, maké téhnik kimiawi atanapi beungkeutan mékanis, tur anu ngayakeun anyaman atawa knitted. fabrics non-ranginang nu dijieun ku-speed tinggi na low-ongkos prosés.

Hiji trend mangaruhan pasar ieu teh automation dina mesin tékstil. Automation muterkeun hiji peran krusial dina ngaronjatkeun kualitas jeung ongkos-saing di manufaktur tékstil. mesin tekstil otomatis accelerates produksi tékstil jeung ngaronjatkeun laju aliran lawon, kukituna sangkan manufaktur lean. Automation muterkeun hiji peran signifikan dina manufaktur serat, manufaktur benang, anyaman, dyeing, sarta prosés pagawean.

Salajengna, laporan nyebutkeun yén salah sahiji tantangan mangaruhan pasar ieu harga katun tinggi mangaruhan Industri spinning. Katun hiji nu bahan baku primér pikeun industri spinning. Kanaékan harga katun mangaruhan industri tekstil di kuma.


Pos waktos: Oct-24-2018
WhatsApp Online Chat!