YM01D Slitting machine factory and suppliers | R.J Machinery

mesin YM01D Slitting

Pondok Description:

Aplikasi: Dipaké pikeun motong Non-anyaman, kertas, bolu jsb, specical pikeun bahan tegangan low lajeng mundurkeun.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aplikasi: Dipaké pikeun motong Non-anyaman, kertas, bolu jsb, specical pikeun bahan tegangan low lajeng mundurkeun.

    0180923155555


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!